Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας

Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας. Με αυτή την ιστοσελίδα επιδιώκεται η επικοινωνία και ενημέρωση όλων των συμπατριωτών και φίλων του χωριού. Για τον εμπλουτισμό της όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει στέλνοντας ότι υλικό θεωρεί χρήσιμο. Επιπλέον μετά από συνεννόηση μπορεί να δοθεί σε όσους θέλουν και δυνατότητα αναρτήσεων. Για επικοινωνία: drakovouni@hotmail.com

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Το πανηγύρι του χωριού

   Μεγάλη επιτυχία είχε το πανηγύρι που οργάνωσε ο Σύλλογος Δρακοβουνιωτών  στις 7 Σεπτεμβρίου, παραμονή Γενεσίου της Θεοτόκου που γιορτάζει το χωριό μας.   

            Η αίθουσα εκδηλώσεων του χωριού ήταν ασφυκτικά γεμάτη από συγχωριανούς μας  και όχι μόνο, που με αφορμή το πανηγύρι συνευρέθηκαν και αντάμωσαν διασκεδάζοντας και χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και αρκετοί ξενιτεμένοι που με την παρουσία τους έκαναν ακόμα πιο σπουδαία τη μουσική αυτή εκδήλωση.

Η ορχήστρα  με τους περισσότερους μουσικούς να έχουν καταγωγή από το χωριό μας, έδωσε κέφι και χαρά σε όλους τους παρευρισκόμενους και όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι.

   Το ΔΣ του Συλλόγου, ευχαριστεί πολύ τον κόσμο που παρευρέθηκε, τους συγχωριανούς μας μουσικούς για την προσφορά και την ανιδιοτελή  συμμετοχή τους,  τους χορηγούς μας και όλους αυτούς που βοήθησαν και έστησαν αυτό το πανηγύρι.

    Οι εορτασμοί είχαν ξεκινήσει από το απόγευμα με τον Εσπερινό και τη  Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και την ημέρα της εορτής  τελέστηκε Θεία Λειτουργία από τον εφημέριο του χωριού μας Πατέρα Δημήτριο και τους εφημέριους των γειτονικών χωριών Θεοκτίστου και Κερπινής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου