Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας

Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας. Με αυτή την ιστοσελίδα επιδιώκεται η επικοινωνία και ενημέρωση όλων των συμπατριωτών και φίλων του χωριού. Για τον εμπλουτισμό της όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει στέλνοντας ότι υλικό θεωρεί χρήσιμο. Επιπλέον μετά από συνεννόηση μπορεί να δοθεί σε όσους θέλουν και δυνατότητα αναρτήσεων. Για επικοινωνία: drakovouni@hotmail.com

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Παναγία η Γλογοβίτισα 7&8-9-2015


   Με αρκετό κόσμο και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε φέτος η Ιερά Πανήγυρις του χωριού μας. Την παραμονή έγινε ο καθιερωμένος εσπερινός και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος ενώ την ημέρα της εορτής τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. κ. Ιερεμία.
Εκτός από τον Αρχιεπίσκοπο που μας τίμησε με την παρουσία του, παραβρέθηκε  ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας  Κωνσταντινόπουλος ενώ παρών ήταν και ο συμπατριώτης μας πολιτευτής Παναγ. Παπαγιαβής.
Όπως σχεδόν κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια με το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφερθήκαν στον κόσμο αρκετά εδέσματα  από το συγχωριανό μας Πάνο Σταματόπουλο και ο Σύλλογος Δρακοβουνιωτών  προσέφερε αναψυκτικά και γλυκά.

Φωτογραφίες και βίντεο θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου