Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας

Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας. Με αυτή την ιστοσελίδα επιδιώκεται η επικοινωνία και ενημέρωση όλων των συμπατριωτών και φίλων του χωριού. Για τον εμπλουτισμό της όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει στέλνοντας ότι υλικό θεωρεί χρήσιμο. Επιπλέον μετά από συνεννόηση μπορεί να δοθεί σε όσους θέλουν και δυνατότητα αναρτήσεων. Για επικοινωνία: drakovouni@hotmail.com

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Προβλήματα με το πόσιμο νερό στο Δρακοβούνι

Με έγγραφο του, προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δρακοβουνίου,  Πρώιμος Θεόδωρος, αναφέρει διαρροές στο υδραγωγείο και αιωρούμενα σωματίδια στο πόσιμο νερό ύποπτα για κρούσματα γαστρεντερίτιδας των κατοίκων.
Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής:

«Κύριε Δήμαρχε, σας ενημερώνουμε για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην κοινότητά μας και άπτεται της δημόσιας υγείας.
Το υδραγωγείο του χωριού μας, το οποίο είναι παλαιό, πάνω από 30ετία, τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα διαρροών.
Τις τελευταίες ημέρες, στο πόσιμο νερό ανιχνεύουμε αιωρούμενα σωματίδια αγνώστου προελεύσεως και σύστασης.
Την ίδια περίοδο έχουν εμφανιστεί στο χωριό μας, κρούσματα γαστρεντερίτιδας και στομαχικών διαταραχών σε αρκετούς κατοίκους.
Αντιλαμβάνεστε  ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, με άμεσους κινδύνους για την υγεία μας και για το λόγο αυτό ζητάμε από το Δήμο Γορτυνίας και κάθε άλλη αρμόδια υπηρεσία να παρέμβει άμεσα για την επίλυσή του.»
Το έγγραφο κοινοποιείται επίσης στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Ζούνη, στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Παρασκευά Παρασκευόπουλο, Ηλία Αποσκίτη, Γιάννη Φράγκο, Κώστα Γκουντάνη, στους Βουλευτές του Νομού, στην Περιφέρεια και στη Διεύθυνση Υγείας Περιφερείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου