Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας

Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας. Με αυτή την ιστοσελίδα επιδιώκεται η επικοινωνία και ενημέρωση όλων των συμπατριωτών και φίλων του χωριού. Για τον εμπλουτισμό της όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει στέλνοντας ότι υλικό θεωρεί χρήσιμο. Επιπλέον μετά από συνεννόηση μπορεί να δοθεί σε όσους θέλουν και δυνατότητα αναρτήσεων. Για επικοινωνία: drakovouni@hotmail.com

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Κούλουμα στο χωριό

    Για 6η συνεχή  χρονιά οι Δρακοβουνιώτες ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του Συλλόγου για τη γιορτή της Καθαράς Δευτέρας και όλοι μαζί, μικροί μεγάλοι έδωσαν δυναμικό παρών στην αίθουσα εκδηλώσεων του χωριού μας.
    Οι ετοιμασίες του Συλλόγου με την βοήθεια αρκετών συγχωριανών είχαν ήδη ξεκινήσει από πολύ νωρίς και στη συνέχεια όσοι παραβρέθηκαν, γεύθηκαν το πιάτο της ημέρας με τα πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα και την πατροπαράδοτη φασολάδα, διασκέδασαν και ευχήθηκαν καλή Σαρακοστή!!!
    Ο Σύλλογος ευχαριστεί το Δήμο Γορτυνίας και τους άλλους χορηγούς της εκδήλωσης για τη βοήθειά τους. Όλους τους εθελοντές που εργάσθηκαν και συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση και επιτυχία της και τέλος όλους όσους βρέθηκαν εκεί για την ενθουσιώδη συμμετοχή τους.
Και του χρόνου με υγεία!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου