Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας

Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας. Με αυτή την ιστοσελίδα επιδιώκεται η επικοινωνία και ενημέρωση όλων των συμπατριωτών και φίλων του χωριού. Για τον εμπλουτισμό της όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει στέλνοντας ότι υλικό θεωρεί χρήσιμο. Επιπλέον μετά από συνεννόηση μπορεί να δοθεί σε όσους θέλουν και δυνατότητα αναρτήσεων. Για επικοινωνία: drakovouni@hotmail.com

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Κούλουμα 2018 στο Δρακοβούνι

  Για άλλη μια χρονιά οι Δρακοβουνιώτες ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του Συλλόγου Δρακοβουνιωτων για τη γιορτή της Καθαράς Δευτέρας και όλοι, μικροί μεγάλοι έδωσαν το παρών στην αίθουσα εκδηλώσεων του χωριού μας.
Όσοι βρέθηκαν εκεί γεύθηκαν τη φασολάδα μαζί με τα υπόλοιπα πατροπαράδοτα Σαρακοστιανά εδέσματα που τους προσφέρθηκαν και όλοι μαζί σε μια μεγάλη παρέα, ευχήθηκαν Καλή Σαρακοστή, διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι αργά το απόγευμα.
Η προσπάθεια του Συλλόγου να οργανώνει εκδηλώσεις στο χωριό μας ανταμείβεται με μεγάλες και ενθουσιώδεις προσελεύσεις και η στήριξη του Δήμου, των εθελοντών και οι προσφορές των χορηγών είναι πάντα καθοριστικές για το άρτιο αποτέλεσμα. Για αυτό ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα το Δήμο Γορτυνίας με την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗΚΕΓ), τους χορηγούς της εκδήλωσης, όλους τους εθελοντές και όλους τους συμμετέχοντες για την ανταπόκρισή τους.
Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου