Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας

Καλώς ήλθατε στο Δρακοβούνι Γορτυνίας. Με αυτή την ιστοσελίδα επιδιώκεται η επικοινωνία και ενημέρωση όλων των συμπατριωτών και φίλων του χωριού. Για τον εμπλουτισμό της όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει στέλνοντας ότι υλικό θεωρεί χρήσιμο. Επιπλέον μετά από συνεννόηση μπορεί να δοθεί σε όσους θέλουν και δυνατότητα αναρτήσεων. Για επικοινωνία: drakovouni@hotmail.com

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Κοπή Βασιλόπιτας και Αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Δρακοβουνιωτών

Πραγματοποιήθηκε  χθες Κυριακή βράδυ όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση του Συλλόγου Δρακοβουνιωτών για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Η αίθουσα των πάντα αρωγών στις δραστηριότητες του Συλλόγου μας,  Αφών Σταματόπουλων στην Τρίπολη γέμισε από Δρακοβουνιώτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Συλλόγου και όλοι μαζί αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.
Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού μας Πατήρ Δημήτριος και τυχερή της εκδήλωσης ήταν   Μαρία Σταματοπούλου (συζ. Γεωργίου Σταματόπουλου) που κέρδισε το φλουρί και το  δώρο του Συλλόγου.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνέλευση και αρχαιρεσίες απ΄ όπου και προέκυψε νέα θητεία για το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο. 
Η συνεύρεση αυτή των Δρακοβουνιωτών  ολοκληρώθηκε με  πλούσιο φαγητό που προσέφερε ο Σύλλογος, το οποίο ετοιμάστηκε από τους οικοδεσπότες και τους ανθρώπους του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν στην εκδήλωση αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς μέλη του, επειδή τίμησαν με την συμμετοχή τους την εκδήλωση καθώς και για την εμπιστοσύνη τους στο Διοικητικό Συμβούλιο. Παράλληλα το νεοεκλεγέν πλέον διοικητικό συμβούλιο υπόσχεται ότι θα διαθέσει και στη νέα θητεία  όλες του τις δυνάμεις για την εξυπηρέτηση των σκοπών του Συλλόγου και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να συνεχίσει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Δρακοβουνιωτών .
Τέλος εύχεται σε όλους  για το νέο έτος, υγεία, αγάπη, ευτυχία και δημιουργικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου